Semestern har startat!

Med visst vemod startade jag min semester, eller rättare sagt, mitt vikariat slutade.

Så nu har jag förhoppningsvis all tid i världen att också börja blogga. Får väl se om jag tycker mitt livs dagbok (eller snarare veckobok) är tillräckligt intressant och hur länge jag tycker detta är kul. Detta blir iallafall ytterligare en rolig tidstjuv.

Första veckan i ledighet började med mental förlamning. Lyckades att göra mest ingenting, eller snarare inget av det jag hade tänkt att göra. Det fanns ingen lust att göra någonting, trots att min attgöra-lista var låååång.

Saknar redan arbetskamraterna. Blev verkligen avfirad. Vi samlades på Cuba Café, denna fantastiska oas. Man är helt plötsligt inte i Malmö känns det som. Alla människor hänger där; ung, gammal, punkare, salsare, familjer, singlar – alla bara trivs tillsammans! Favoritdrinken intogs, Mojito. Sista dagen på jobbet bjöd jag på macroons i fina pastellfärger. Jag fick en halskedja a la Thomas Sabo. Och fina plastburkar i cerise såklart :-). Tack så mycket goa vänner!

Håller nu på att konstra med mina utbildningar. Den jag hade kommit in på via arbetsprov, kommer jag nu inte in på pga 25 år gammalt betyg – jag saknar Eng B! Så jag har överklagat detta, får se hur det går… Well, jag har blivit antagen på en annan utbildning som rentav är bättre för min del. Plan B är att gå KomVux – där jag kan läsa in mitt Eng B bland annat!

Tänkte nu lägga in en snygg bild. Tog därför ett foto med mobilen, för att vara effektiv (läs lat) men det gick inte så bra! Bilder kommer senare när jag har knäckt den nöten.

Hasta luego

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s