För mycket att göra…

Usch, det var ju väldigt längesen jag var här. Kan ju säga att distanskursen har verkligen fått fart. Jobbar nu med ett grupparbete, vilket tar väldigt mycket tid. Väldigt kul, men det är en stor utmaning.

Igår gjorde jag högskoleprovet, hoppades att det var första och sista gången jag behövde uppleva det, men av resultatet att döma lär jag nog göra det igen. Tur att man kan skicka upp poängen tack vare ord-delen, annars hade resultatet varit uselt. Provledaren var extremt sur, det kändes som ett straff att sitta där. Han gnällde bla på någon som råkade skriva efter att han samlat in svarsblanketten. Varför? Omöjligt att fuska liksom… De flesta var lika irriterade på honom, de tyckte han var överdrivet gnetig.

Här är min kurslitteratur, har en del att hitta på med andra ord.

Åter till grupparbetet, vi har gjort en prototyp i PowerPoint, lustig nog var det roligt att jobba med detta omöjligheternas program. Det enda man vet med säkerhet är att det man vill göra, det går inte att göra. Om man dessutom jobbar med det i Mac har man höjt ribban ännu mer. Men lustigt nog går det faktiskt bra att göra en del saker numera, man får låta bli att vara så ambitiös bara… Eftersom det är en distanskurs finns ju inte alla eleverna inom räckhåll. Vi är fyra stycken, varav den enda lustigt nog är från Skåne och dessutom Malmö (nja, nästan iallafall) finns i denna grupp, de övriga två bor i Västerås och Tokyo!

Nu har jag/vi blivit färdiga med denna prototypen tidigare än väntat, så då fick jag lite tid över till bloggen. Eftersom det har varit kompakt med pluggande och jobbande fick vi besök av min mans äldsta son och hans familj. De bor också i Vellinge, men vi har visst inte träffats på ett tag… Bra att de gjorde något radikalt åt saken! Hans dotter (ett av min mans barnbarn således) är fjorton år, har ”upptäckt” att hennes farfar pratar spanska (!) och kommit på att hon kan extraträna på språket med honom, hon kommer hit en gång i veckan. Och jag är med också då och då!

Elliot, som är fyra år, älskar att bygga höghus mm av konservburkarna hemma hos oss. Ibland blir det rallybana… Glasburkarna ställer han försiktigt undan, tack och lov! Sedan ställer han tillbaka konserverna i hyllan igen, dock inte i samma ordning förstås, haha!

Nu måste jag ta tag i en uppgift för skolan igen. Jag hoppas det inte blir så långt till nästa bloggtillfälle. Seeya!

Annonser

One thought on “För mycket att göra…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s