Hanna – the bride soon to be

I torsdags fick jag vara med hos frisören där Hanna skulle bestämma frisyr och make-up inför bröllopet. Hanna började med att introducera sig med att hon inte var så traditionell och gillade att sticka ut, lite punkigt sådär… Jag undrade tyst om jag hörde rätt, för det där stämde inte riktigt i mina öron. Frisören sken upp och började styla håret väldigt fräsigt. Det tog dock inte så lång tid för Hanna att inse att hon var nog rätt traditionell ändå…

Det var en mysig kväll, jag är glad att jag fick hänga på. Salongen var fräsch, inredd i Hannas favoritfärger så det var tydligen rätt på alla sätt. Dagen D kommer Hanna dessutom få huvudmassage, de ordnar lite tilltugg och champagne, det låter alldeles, alldeles underbart.

Efter stylingstunden stämde vi träff på Espresso House på Mobilia (det fick det ju bli eftersom klockan var efter normal kafétid) med Hannas granne och dotter. Vi letade också plommonfärgade soffkuddar, Hanna hade ju fått inspiration från salongen som kombinerat limegrönt och plommon i sin inredning. Jag drack min nyupptäckta favorit Chai Latte.

Jag tror hon blev rätt nöjd…

Annonser

One thought on “Hanna – the bride soon to be

  1. Lena skriver:

    Så kul att få bli med på förberedelser…. räknar med att det blir många sådana framöver nu….Själv så kommer jag KANSKE ner på fredag – Johannes kan inte bestämma sig om han ska eller inte – Anna har bestämt sig – SKA IKKE MED. Jag själv reser ner oansett…;-)) Vi ses..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s